Feedback

Lekker aanschuiven met jouw mening

Het Feedback Spel

Interactief, sociaal en altijd in ontwikkeling. Dat is het Feedback Spel! Op de Heuvel kun je dagelijks van 11:30u tot 14:00u en van 15:30u tot 18:00u aanschuiven aan tafel om de wereld ook eens van de andere kant te bekijken. Ga in dialoog met onbekenden rond filosofische, maatschappelijke of juist luchtige stellingen en ontdek nieuwe perspectieven die je eigen denkbeelden uitdagen.

Feedback is een internationaal collectief met Tilburg als thuisbasis en werd begin 2019 opgericht vanuit de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Het gezelschap heeft als missie om barrières in onze samenleving af te breken en daarmee begrip en onverwachte connecties op te bouwen. De groep is een open collectief, wat inhoudt dat iedereen er vrijblijvend onderdeel van kan uitmaken.

Het Feedback Spel is nog in ontwikkeling en de sessies op Kaapstad kunnen daarom worden gezien als try-out. Wees welkom om te spelen, mee te denken en misschien zelfs onderdeel te worden van het spel! Lijkt het je leuk om onderdeel van Feedback te worden of vraag je je af wat dat inhoudt? 
Stuur ons dan een berichtje op Facebook of kom langs tijdens een van onze sessies tijdens Kaapstad!

Kijk op de Facebookpagina van Feedback Tilburg om te weten waar ze op dat moment zijn.

Locatie – Heuvelplein en Piusplein
Dwalende act

Heuvel
Tilburg 5038 CP NB NL
Route