Algemene info

Infopunt

Kaapstad is gratis toegankelijk. Vragen over het programma? Op zoek naar dwalende acts? Of naar de ideale route langs de fijnste kleinste of grandioos grootste city hacks en take-overs? Geen nood! We helpen je graag bij ons infopunt aan het Pieter Vreedeplein.

Datum & Tijd

Kaapstad beleef je van vrijdag 13 tot en met zondag 15 augustus in de Tilburgse binnenstad. Dit kan vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11:00 en 18:00.

Locaties

Kaapstad neemt het voetgangersgebied van de Tilburgse binnenstad over. Van het Stadhuisplein tot het Pieter Vreedeplein en van het Piusplein door de Heuvelstraat. Maar houd daarbuiten je ogen ook geopend en laat je verwonderen!

Toegankelijkheid

Bijna alle locaties van Kaapstad zijn goed te bereiken voor mindervaliden.

EHBO

Bij het infopunt op het Pieter Vreedeplein is onze EHBO post te vinden.

Richtlijnen & Maatregelen

De basisregels rondom COVID-19 vanuit het RIVM gelden ook voor de bezoekers van Kaapstad.

  • Klachten? Blijf thuis en laat jezelf testen.
  • Was regelmatig je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd 1.5m afstand tot elkaar
  • Vermijd drukke plekken

Contact

Wil je in contact komen met Kaapstad? Stuur dan een mailtje naar info@kaapstadtilburg.nl.

#kaapstadtilburg

Samen nemen we de stad over! Spread the word via de hashtag #kaapstadtilburg.

Eten & Drinken

Uitgekaapt? Laat je dan verrassen door de sfeergebieden van Tilburg. Ga naar de levendige Piushaven, het karakteristieke Dwaalgebied of de rauwe Spoorzone. Maar ook rondom de city hacks en art take-overs van Kaapstad is genoeg horeca te vinden. De diversiteit in aanbod is enorm. Van hamburgers tot hummus, van vis tot vegan of van gin-tonic tot het hipste gerstenat. Check de website van Ticket to Tilburg voor alle hotspots.

Overnachten

Tijdens Kaapstad kun je overnachten op de stadscamping in het Spoorpark, bij Hostel Roots of in een hotel. Hotel Mercure (samen met Grand Café Puur en restaurant Puur!) ligt in het festivalhart en is daardoor de ideale uitvalsbasis voor een weekend Kaapstad.