Algemene info

Infopunt

Kaapstad is gratis toegankelijk. Vragen over het programma? Op zoek naar dwalende acts? Of naar de ideale route langs de fijnste kleinste of grandioos grootste city hacks en art take-overs? Geen nood! We helpen je graag bij ons infopunt op het Pieter Vreedeplein.

Datum & Tijd

Kaapstad beleef je van vrijdag 18 tot en met zondag 20 augustus 2023 in de Tilburgse binnenstad. Dit kan vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11:00 en 18:00.

Locaties

Kaapstad neemt het voetgangersgebied van de Tilburgse binnenstad over. Van het Stadhuisplein tot het Pieter Vreedeplein en van het Piusplein door de Heuvelstraat. Maar houd daarbuiten je ogen ook geopend en laat je verwonderen!

Toegankelijkheid

Bijna alle locaties van Kaapstad zijn goed te bereiken voor mindervaliden.

EHBO

Bij het infopunt is onze EHBO post te vinden.

Contact

Wil je in contact komen met Kaapstad? Stuur dan een mailtje naar communicatie@kaapstadtilburg.nl.

#kaapstadtilburg

Samen nemen we de stad over! Spread the word via de hashtag #kaapstadtilburg.

Eten & Drinken

Uitgekaapt? Laat je dan verrassen door de sfeergebieden van Tilburg. Ga naar de levendige Piushaven, het karakteristieke Dwaalgebied of de rauwe Spoorzone. Maar ook rondom de city hacks en art take-overs van Kaapstad is genoeg horeca te vinden. De diversiteit in aanbod is enorm. Van hamburgers tot hummus, van vis tot vegan of van gin-tonic tot het hipste gerstenat.