Art-fact Tilburg

Grensoverschrijdende performancemarathon

Een internationale groep jongeren werkt 24 uur non-stop aan performances. Ze doen dit op bijzondere locaties in Antwerpen, Manchester en Tilburg. En op Kaapstad zie je de livestream.

Art-fact Tilburg – Nederland, United Kingdom en België
www.art-fact.nl

Unlocked

Kaapstad houdt van aanhakers. Mensen en initiatieven die ons gedachtegoed omarmen en die Tilburg op eigen initiatief met ons meekapen. Zoals Art-fact Tilburg! Dit platform stimuleert en ondersteunt Tilburgse cultuurmakers die zich binnen de kunst in de vrije tijd willen ontplooien. Tijdens Kaapstad vindt hun project Unlocked plaats. En hiervoor kijkt Art-fact ook buiten de Tilburgse stadsgrenzen…

Unlocked verbindt jongeren in Antwerpen, Manchester en Tilburg, die 24 uur non-stop aan performances werken. Elke groep kaapt een bijzondere locatie en gaat aan de slag in samenwerking met een artistiek coach. Ze werken intensief samen van vrijdagavond 13 tot en met zaterdagavond 14 augustus. De Tilburgse groep heeft als thuisbasis arthousebioscoop Cinecitta, maar gaat ook op pad in de binnenstad om aan hun performances te werken. En jij? Jij kan het maakproces live volgen via Instagram en Facebook óf komt de jongeren in het wild tegen in de stad! Oh, en op zondag de 15e is er ook een afsluitende performance in Cinecitta tussen 15:00 en 15:30.

Link voor de stream:
Facebook en Instagram

Cinecitta in de Willem II Straat
Route