Jelena Kostić

Bekijk Tilburg met een frisse blik

Een wandeling met audiogids door het centrum, waarbij een stem je langs vijf locaties leidt. En dansers onderweg in dialoog gaan met markante gebouwen.

Jelena Kostić – Servië
www.jelenakostic.com

Blind Spot

Toen in 2020 de mensen uit de straten verdwenen en het leven op zijn kop kwam te staan, begon choreograaf en Tilburger Jelena Kostić de stad met nieuwe ogen te zien. Wat Jelena opviel? De veelheid, de vormen, het lijnenspel en de onvertelde verhalen van de stad en haar gebouwen. Jelena ging geïnspireerd aan de slag en creëerde een wandeling plus audiotoer plus dansperformance.

Blind Spot leidt je van Theater De Nieuwe Vorst in de richting van de Spoorzone. Onderweg ontmoet je dansers die de verhalen en emoties die achter de stenen schuil gaan belichamen en die de relatie onderzoeken tussen de mens en zijn omgeving. Open je zintuigen en beleef de stad als nooit tevoren.

Blind Spot staat in augustus en september geprogrammeerd bij Theater De Nieuwe Vorst en is als ‘aanhacker’ op zaterdag 14 en zondag 15 augustus onderdeel van Kaapstad. Voor tickets verwijzen we je door naar de website van De Nieuwe Vorst.

Locatie: De Nieuwe Vorst in de Willem II straat
Tijd: 11:00 – 12:30

Fotocredits: Jostijn Ligtvoet

De Nieuwe Vorst in de Willem II straat
Route